Dames OHL vernederen Oostende

Anthony Van der Planken

OHL - Oostende 13-0

Het was een doelpuntenkermis in Oud-Heverlee vanmiddag want OHL stuurde rode lantaarn Oostende met maar liefst 13 doelpunten terug richting de kust.

Reeds na 20 minuten stond het al 5-0 na doelpunten van Junius, 3x Van der Motte en Kimpe. Het bleef eenrichtingsvoetbal en nog voor de rust bracht OHL de 7-0 cijfers op het bord via doelpunten van Vanelderen en Van der Motte.

Ook in de 2e helft bleef OHL gewoon doorduwen en bleef men jagen op doelpunten. Van Impe zorgde voor de 8-0 met een afstandsschot, Onzia maakte de 9-0 met een afstandsschot en Junius zorgde voor de dubbele cijfers. Met nog eens 2 doelpunten van Junius, waarvan 1 op strafschop, en tenslotte nog een doelpunt van Kimpe werd de 13-0 bereikt.

DOELPUNTEN:
9' Junius 1-0
10' Van der Motte 2-0
13' Van der Motte 3-0
15' Van der Motte 4-0
17' Kimpe 5-0
32' Vanelderen 6-0
35' Van der Motte 7-0
48' Van Impe 8-0
59' Onzia 9-0
62' Junius 10-0
66' Junius 11-0

Door Tim De Pauw.
72' Junius 12-0 (penalty)
80' Kimpe 13-0