Wilhelmsson: "Kans dat ik vertrek, blijft bestaan"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Wilhelmsson: "Kans dat ik vertrek, blijft bestaan"
Foto: © SC

De transfergeruchten rond Christian Wilhelmsson blijven maar aanhouden. Volgens La Dernière Heure is het Italiaanse Fiorentina net als Lazio Roma nog steeds erg geïnteresseerd in de diensten van de Anderlecht-middenvelder. Fiorentina wil 3 miljoen euro neerleggen, maar Anderlecht vraagt 7 miljoen voor een transfer in december. Op het einde van het seizoen mag de Zweed voor 4 miljoen vertrekken.

Wilhelmsson steekt ondertussen niet onder stoelen of banken dat hij Fiorentina wel ziet zitten. "Fiorentina is erg geïnteresseerd in mij, en ik ben geïnteresseerd in hen. Al de rest is iets voor tussen de clubs. Ik wil niemand onder druk zetten. Zelf weet ik ook niet hoe groot de kans is dat ik nu al vertrek."

"En als de clubs tot een akkoord komen, moet ik zelf natuurlijk nog ja zeggen. Er is immers een risico dat ik bij Fiorentina geen basisplaats krijg en dat is zo vlak voor het WK natuurlijk geen goede zaak. Maar gelukkig ben ik iemand die zich snel aanpast. Bovendien zijn er tal van voordelen aan een transfer naar Italië. Fiorentina speelt in een prachtige stad,  het is een grote club in één van de grootste competities van de wereld. En uiteraard is er ook het financiële aspect..."

"Mijn ploegmaats willen natuurlijk dat ik blijf", lacht Wilhelmsson. "Maar Vincent Kompany en de anderen weten dat het logisch is dat ik bij een mooi voorstel vertrek. Baseggio zei zelfs bij zijn vertrek dat we elkaar nog zouden tegenkomen in Italië."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties