D'Onofrio: "Abnormale zaken tegen Standard"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
D'Onofrio: "Abnormale zaken tegen Standard"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Afgelopen woensdag verloor Standard in de beker nipt op het veld van AA Gent. De Rouches werden een penalty onthouden toen Karel Geraerts neergehaald werd in de zestien. Meteen steken de aloude frustraties weer de kop op. Dominique D'Onofrio stelt zich immers opnieuw vragen bij de arbitrage. “We moeten geen cadeautjes verwachten dit seizoen”, aldus de trainer van Standard.

“Pas op, ik wil absoluut de rode kaart van
Onyewu niet in twijfel trekken! Maar je moet een match in zijn geheel bekijken”, aldus D'Onofrio in La Meuse. “Dan zal je zien dat er abnormale zaken gebeuren in het nadeel van Standard. Zuivere ongerechtigheid, zonder twijfel. We mogen onze tegenstander nog niet aanraken, of we krijgen al een kaart.”

“We zullen de hele terugronde moeten leren leven met die frustratie. We moeten zeker geen cadeautjes verwachten. Ik ben hier al zes jaar bij Standard, en niets is veranderd. Er is een gebrek aan respect. De spelers die bij onze club komen, zien meteen dat er iets fout zit.”

Dat Standard net dankzij een cadeautje tegen Germinal Beerschot in de kwartfinales geraakte, is D'Onofrio blijkbaar al vergeten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties