Mitu, Delorge en Milenkovic bekennen

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Mitu, Delorge en Milenkovic bekennen
Foto: © SC

Ook Mitu, Delorge en Milenkovic bekennen

Ook Marius Mitu, Laurent Delorge en Ninoslav Milenkovic zouden tijdens de ondervragingen aan het parket bekend hebben dat ze een bepaalde rol speelden in het goksysteem bij voetbalclub Lierse. Dat schrijft De Standaard. De krant weet dat naar eigen zeggen uit goede bron.

Het drietal speelt ondertussen niet meer bij Lierse. Mitu en Delorge verwarmen momenteel de bank van Anderlecht, terwijl Milenkovic afgelopen winter naar Germinal Beerschot trok. Hoe beide clubs reageren op de beschuldigingen, is nog niet geweten. Lierse ontsloeg gisteren nog spelers Laurent Fassotte en Cliff Mardulier en assistent-trainer Patrick Deman na gelijkaardige aantijgingen.

Volgens De Standaard was onder meer de wedstrijd tussen Lierse en Anderlecht van vorig seizoen verkocht. De gokmaffia vroeg enkele spelers van Lierse om hun ploeg zwaar te laten verliezen, maar uiteindelijk haalde het eergevoel van de spelers de bovenhand. Anderlecht kon pas in extremis een punt wegkapen op het Lisp. De gokmaffioso pikten dat niet en vroegen hun geld terug. Cliff Mardulier zou zelfs met een pistool bedreigd geweest zijn.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties