Nog zeven extra spelers voor de Duivels

Thomas Dubois
| 0 reacties
Nog zeven extra spelers voor de Duivels
Foto: © SC

Met het oog op de wedstrijd van de Rode Duivels komende woensdag tegen Luxemburg zullen de Rode Duivels de volgende dagen voor het eerst onder nieuwe bondscoach trainen. De nieuwe bondscoach heeft maandag al meteen een onderling wedstrijdje op het programma staan. Voor dat “matchke” heeft Vandereycken nog zeven spelers toegevoegd aan de selectie zodat hij elf tegen elf kan spelen.
 
Die zeven spelers zijn vanwege Club Brugge; Stijn Stijnen die zich meer en meer als de nieuwe nummer één van Club Brugge toont en Kevin Roelandts die zich de laatste weken meer en meer ontbolstert op z’n positie. Voor Germinal Beerschot zullen Wim De Decker en Pieter Jan Monteyne de selectie aanvullen, Monteyne is de coming man voor de linksachter positie, voorlopig heeft hij echter met zware concurrentie af te rekenen.
 
Alan Haydock van FC Brussels is ook uitverkoren, net als Timothy Dreesen van Lierse, deze 19-jarige kapitein is volgens sommigen de jonge Gert Verheyen, een groot talent dus. Sven Verdonck sluit het rijtje af. Sinds de winterstop toont hij zich meer en meer in de Genkse elf, de afgelopen week kreeg hij een profcontract aangeboden. De bedoeling is dat er dus geoefend wordt en dat Vandereycken zo ook de zeven andere spelers leert kennen. Ook al zijn die er enkel maandag bij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties