Messoudi en Cruz lassen persboycot in

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Messoudi en Cruz lassen persboycot in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot heeft donderdagmiddag in een persbericht verbolgen gereageerd op de berichtgeving van Humo. Dat weekblad noemde deze week nogmaals de namen van Daniel Cruz en Mohamed Messoudi in de gokaffaire. Volgens Humo reisden beide spelers vorig seizoen samen met de gokchinees Zheyun Ye naar China, waar ze samen met enkele hoertjes zouden deelgenomen hebben aan wilde seksfeestjes.

Germinal Beerschot ontkent die verhalen met klem."Cruz is op geen enkel moment naar Shangaï met vakantie geweest", aldus persverantwoordelijke Danny Geerts. "De enige keer dat Daniel Cruz China bezocht, was vijf jaar geleden, toen hij als speler van Ajax een wedstrijd in Beijing speelde. Messoudi was wel even in China, maar heeft daar toen de club van op de hoogte gebracht. Hij ontkent evenwel zijn betrokkenheid bij seksuele uitspattingen, zoals die door Patrick Deman in het interview aan Humo werden verteld. Ook de geruchten over seksfeestje op de Nanno-boot worden door zowel Messoudi als Cruz ontkend."

Beide spelers lassen nu een totale persstop in voor wat betreft de zaak Ye. Mogelijk ondernemen ze later gerechtelijke stappen tegen Humo.

Germinal Beerschot behoudt ondertussen het volste vertrouwen in beide spelers. [TH]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties