Hassan: "Ik teken binnenkort bij Anderlecht"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Hassan: "Ik teken binnenkort bij Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Ahmed Hassan, de 30-jarige Egyptische spelmaker van Besiktas, volgend seizoen bij Anderlecht zal spelen. Dat vertelt de speler zelf in de Turkse pers.

"Deze of volgende week teken ik bij Anderlecht", vertelt Hassan. "Zij spelen volgend seizoen in de Champions League en deden mij een mooi aanbod. Ik zie geen reden om te twijfelen."

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck ontkent de woorden van Hassan in Het Nieuwsblad: "Zo snel zal het allemaal niet gaan. We volgen de Egyptenaar zoals we ook nog andere spelers volgen. In mijn agenda staat de komende twee weken geen afspraak met Hassan, noch met zijn manager."

De 30-jarige Hassan speelt momenteel als spelmaker bij het Turkse Besiktas. Afgelopen winter schitterde hij met Egypte op de Africa Cup. Hassan miste in de finale een belangrijke penalty, maar uiteindelijk trok Egypte alsnog aan het langste eind. Hassan werd zelfs tot speler van het toernooi uitgeroepen. Eind dit seizoen is hij einde contract bij Besiktas. [TH]     
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties