Messoudi rond met Willem II

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Messoudi rond met Willem II
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mohammed Messoudi speelt volgend seizoen wellicht bij Willem II. De middenvelder van Germinal Beerschot bereikte deze week een akkoord met de Nederlandse ereklasser. Nu moet Willem II nog Germinal Beerschot overhalen.

Messoudi overtuigen was niet echt moeilijk voor Willem II. De belofte-international wil maar wat graag naar de Nederlandse competitie. "Ik heb afgelopen week goed nagedacht en beslist om te vertrekken naar Willem II, en dus niet op het Kiel te blijven", vertelt Messoudi in De Gazet Van Antwerpen. "Dat heb ik ook duidelijk gemaakt in een gesprek met Willem II. Ik hoop dat de twee clubs zo snel mogelijk tot een akkoord komen, dan kan ik met een gerust gevoel op vakantie." 


Nog geen akkoord met Argentijnen
Germinal Beerschot zoekt ondertussen al naar nieuwe spelers. Daniel Quinteros en Hernan Losada tekenden deze week al op het Kiel. Met Colman en Figueroa, twee andere Argentijnen, is er voorlopig nog geen akkoord. Vandaag worden de gesprekken verder gezet.

De club maakte wel bekend dat Steven Van Beethoven terugkeert. Van Beethoven wordt freelance wedstrijdcoördinator en veiligheidsverantwoordelijke. [TH] 








    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties