Zondag testmatch eindronde

Ronny anthonis
| 0 reacties
Zondag testmatch eindronde
Foto: © SC

Als het in deze eindronde tot een testmatch komt, zal deze zondag gespeeld worden. Dat besliste het sportcomité in samenspraak met Lierse, Hamme en KKVSK United. Normaal gezien is het tegen de regels van de Fifa om wedstrijden te laten doorgaan tijdens het WK maar daar maalt de bond blijkbaar niet echt om.

Zondag om 13u zal de mogelijke testmatch van start gaan. Waar deze zal plaatsvinden is nog niet geweten en hangt ook af van de wedstrijd. Lierse tegen Hamme zal mogelijk afgewerkt kunnen worden in Beveren. KVSK United - Lierse is iets moeilijker, de bond wil deze echter niet op het veld van Geel laten doorgaan.

Het sportcomité liet ook weten dat ze de Fifa niet officieel zullen inlichten. Volgens het sportcomité betreft het een geval van heirkracht en zou een boete toch wel erg onmenselijk zijn.

Uiteraard is ook het ook nog niet zeker dat deze wedstrijd er komt. Als Lierse het tegen Geel morgen beter doet dan Hamme tegen United, blijft Lierse in eerste klasse. Ook KVSK United kan mits een gelukje nog stijgen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties