Verdediger en keepertrainer naar KV Kortrijk

Yves Decock
| 0 reacties
Verdediger en keepertrainer naar KV Kortrijk
Foto: © SC

De laatste dagen is er heel wat beweging geweest op KV Kortrijk. Na het aantrekken van verdediger Bram De Ly (KM Torhout) heeft de club opnieuw werk gemaakt van een transfer. Emir Ujkani (foto) komt over van White Star Lauwe en komt de Kortrijkse verdedigende rangen versterken. Ujkani is een centrale verdediger die ook op andere plaatsen in de verdediging kan worden uitgespeeld. De speler met Belgisch paspoort maar van Turkse origine is gekend voor zijn techisch inzicht en scorend vermogen op hoekschoppen. 

Eerste oefensessie.
Vanmorgen werd in Kortrijk ook de eerste oefensessie van het nieuwe seizoen ingezet onder leiding van Hein Vanhaezebrouck. Het werd een warm en ontspannen onderonsje onder een hete zomerzon en hoge temperaturen op aanwezigheid van de hele kern. Hein moest zich nadien extra haasten om in Munchen te geraken omdat hij commentator is op de halve finale van het WK 2006 op VT4.
Spelers aanwezig op training: Vandoorne (doelman), Mollez (doelman, komend van KAA Gent), Kenneth Trypsteen (doelman KVK jeugd), Chen (verdediger), Calvo (middenvelder), Demets (verdediger), Verbrugghe (middenvelder), De Ly (verdediger, komend van KM Torhout), Hempte (verdediger), Claerhout (verdediger), Vervaeke (Aanvaller, komend van KSV Roeselare), Provoost (Middenvelder, komend van Club Brugge), Ujkani (verdediger, komend van WS Lauwe), Makhloufi (middenvelder), Gezelle (Aanvaller), Jarakovic (Aanvaller), Landu Tubi (Aanvaller), Putman (KVK Jeugd) en de broers Desmet (Aanvaller en middenveld, KVK jeugd).

Nieuwe keepertrainer.
Op deze eerste oefensessie was er naast Ujkaini nog een nieuw gezicht te bespeuren, het gaat over keeperstrainer Patrick Santelé die zelf actief was als doelman in de Belgische hoogste reeksen.

Jo Vermast naar KV Kortrijk?
Tijdens de trainingen deed ook de ronde dat Jo Vermast (uitgeleend door Zulte Waregem aan KFC Geel) de Kortrijkse rangen ging versterken. Jo Vermast zelf heeft nog niks getekend maar het bestuur van Kortrijk hoopt erop om deze transfer na dit weekend afgerond te hebben.[ST]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties