Website Germinal Beerschot in nieuw kleedje

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Website Germinal Beerschot in nieuw kleedje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niettegenstaande dit zwoele weer, waait er een frisse wind door Germinal Beerschot. Alle batterijen zijn opgeladen voor weer een seizoen sprankelend voetbal. Achter de schermen zijn Herman Kesters en Jos Verhaegen nog druk bezig met de ploeg te versterken. Deze week werd nog Bjorn De Wilde vastgelegd en men staat scherp om elke opportuniteit met beide handen aan te nemen.

Samen met Hosting-Garage.com en Voetbalkrant.com zal het leven voor jullie schermen kleurrijker en interessanter worden. Want Germinal Beerschot lanceert vandaag haar gloednieuwe website. Niet alleen is de samenwerking met onze website opmerkelijk, maar vooral ook de nieuwe wind die door de befaamde "Ivoren Toren" waait.

De nieuwe website zal gebruikt worden om snel en accuraat de supporters te informeren over de Kielse actualiteit. Wel wenst Danny Geerts, persverantwoordelijke, te benadrukken dat nieuws alleen maar bekendgemaakt zal worden wanneer ALLE details geregeld zijn en contracten getekend zijn.

De samenwerking met Hosting-Garage.com zal 3 jaar duren, waarbij het webteam en Voetbalkrant.com zullen samenwerken om nieuwe ideeën en toepassingen uit te werken. Het concept dat als basis diende voor de website, is het project dat Voetbalkrant.com samen met haar partners een tijdje geleden subtiel lanceerde onder het motto : "ELKE club zijn GRATIS PROFESSIONELE website!" Meer info en vragen voor elke club, kan u vinden op www.onzeclub.be.

De website die vandaag zijn intrede doet, zal maar een paar maanden dienst doen. Achter de schermen zijn we reeds bezig met een verbeterde versie, waarbij we een aantal leuke modules zullen ontwikkelen, zoals een webshop, een jeugd-site, en een enorme waaier aan interactieve mogelijkheden voor Germinal Beerschot.

Niet alleen zal de nieuwe officiele site gelanceerd worden. Ook de sfeergroep van Germinal Beerschot, Armata Viola, lanceert haar website. Ook hier was de steun van Hosting-Garage.com meer dan welkom. Kijk hier (link naar www.armata-viola.be) voor het nieuws en sfeerbeelden van de unieke acties op 't Kiel.

Het partnership met Germinal Beerschot heeft ook voor u als lezer enkele zeer belangrijke voordelen. Niet alleen zal de Germinal Beerschot - site het vlaageschip zijn van ons project, maar u zal hier binnenkort tickets kunnen winnen voor elke thuiswedstrijd. De ervaring daar opgedaan zal dienen om Voetbalkrant.com beter te maken. Houd dus onze site zeker in de gaten!


Indien u ook een professionnele site wil hebben voor uw club, aarzel dan niet om nu een aanvraag in te dienen op www.onzeclub.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties