Priske eerste keer in selectie

Thomas Dubois
| 0 reacties
Priske eerste keer in selectie
Foto: © SC

Brian Priske zit in de kern van Club Brugge voor de wedstrijd van morgenavond tegen Roeselare. Priske tekende vorige week een contract bij blauw-zwart en was vorig weekend tegen AA Gent nog niet speelgerechtigd. Mogelijk maakt hij zondag z’n debuut. Hij of De Cock zullen de Brugse rechterflank bezetten. Wellicht behoudt Ferrera het vertrouwen in het Brugse jeugdproduct.
 
Ook Salou zit opnieuw in de kern. Hij haakte vorige week in extremis af. Testen toonden aan dat de kans op een blessure groot was. Daarom werd hij gespaard en maandag pas fit verklaard. Ferrera selecteerde twintig spelers voor de verplaatsing op Schiervelde. Twee spelers zullen moeten toezien vanuit de tribune. Valgaeren, Vermeulen (armbreuk), Diallo, Chavez, Dreesen en Lenaerts zijn niet geselecteerd. [AN]
 
De volledige selectie: Balaban, Blondel, Clement, Daerden, De Cock, Dufer, Englebert, Gvozdenovic, Ishiaku, Klukowski, Leko, Maertens, Priske, Roelandts, Salou, Stijnen, Vandelannoite, Verbauwhede, Vermant en Yulu-Matondo.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties