Maniche tekent eindelijk bij Atlético

Dave Sentobin
| 0 reacties
Maniche tekent eindelijk bij Atlético
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maniche ziet zijn droom om in de Spaanse competitie te spelen in vervulling gaan. Morgen tekent de Portugese middenvelder een contract bij Atlético Madrid voor de komende drie seizoenen. Er gingen al weken geruchten dat de speler van Dinamo Moskou naar de Spaanse hoofdstad kwam. Vandaag bereikten de Russische en de Spaanse club eindelijk een akkoord over de Portugese international. Over de transfersom is nog niets bekend.
 
In december 2005 was er al sprake van een transfer naar het Calderón-stadion, maar de deal sprong toen af. Maniche behaalde op het voorbije WK met zijn land een vierde plaats. Hij speelde alle wedstrijden en maakte twee doelpunten. In de achtste finale scoorde hij het beslissend doelpunt tegen Nederland.
 
Maniche is de negende versterking voor de rojiblancos. Atlético haalden al Maniches landgenoten Costinha (Dinamo Moskou) en Zé Castro (Académica), de Argentijn Agüero (Independiente), de Griek Seitaridis (Dinamo Moskou) en de Spanjaarden Pernía (Getafe), Mista (Valencia), Jurado (Real Madrid), De las Cuevas (Hércules). José Antonio Reyes zou de tiende versterking kunnen worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties