Tweede ronde Champions League ver weg voor RSCA

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Tweede ronde Champions League ver weg voor RSCA
Foto: © SC

Na het 0-1 verlies tegen AC Milan lijkt de tweede ronde van de Champions League een verre droom voor Anderlecht. De Brusselaars moeten al goed stunten, willen ze nog bij de eerste twee eindigen in hun poule.

Terwijl Anderlecht thuis onderuit ging tegen AC Milan, won grote concurrent Lille vrij makkelijk van AEK Athene. Het werd 3-1. Robail bracht Lille iets na het uur op voorsprong, maar niet veel later stelde Ivic gelijk. In de slotfase werd het alsnog 3-1 via Gygax en Makoun. (klik hier voor een ruimer verslag).

Lille houdt zo de drie punten thuis en staat tweede met vijf punten uit drie wedstrijden. Milan leidt de poule met zeven punten. Anderlecht heeft slechts twee stuks vergaard, AEK Athene doet nog slechter met één puntje.

Anderlecht zal dus al moeten stunten, wil het zich plaatsen voor de volgende ronde van het kampioenenbal, door bijvoorbeeld te winnen op Milan of in Lille. Het lijkt er sterk op dat de Brusselaars straks op de laatste speeldag in een rechtstreekse confrontatie met AEK Athene zullen strijden om een Uefa-bekerticket. Of zit er dan toch nog meer in?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties