Dario Silva bruist nog van energie

Dirk Pieters
| 0 reacties
Dario Silva bruist nog van energie
Foto: © SC

De gewezen Uruguyaanse topvoetballer Dario Silva kende een enorm sombere tijd na een zwaar ongeval, maar lijkt nu stilaan opnieuw boven water te komen. De ex-speler van onder andere Sevilla en Portsmouth verloor bij een auto-ongeval zijn rechterbeen. Toch hoopt de speler ooit nog op het veld te staan met een prothese.
 
"Toen ik merkte dat ik mijn rechterbeen kwijt was, wilde ik niet meer leven. Na een kwartier had ik me al bedacht, toen ik besefte hoeveel mijn familieleden afgezien hadden. Heel de wereld leek wel bezorgd om mijn lot. Wie weet ga ik ooit weer op een voetbalveld lopen. Als mijn kunstbeen goed werkt, dan zal ik het zeker eens proberen. Eén been is genoeg om mee te scoren”, aldus een optimistische Silva.
 
Over het ongeval zelf kan de speler zich niets meer herinneren. Maar door de vele steunbetuigingen, die zelfs van uit Shanghai kwamen, heeft de speler de moed om verder te gaan. "Een mens leeft maar één keer en zelfs met deze handicap moet ik er maximaal van profiteren. De liefde voor mijn vrouw Adriana en mijn kinderen is te groot." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties