Van Holsbeeck leest Hassan de levieten

Thomas Dubois
| 0 reacties
Van Holsbeeck leest Hassan de levieten
Foto: © SC

Gisteren uitte Ahmed Hassan, de Egyptische middenvelder van Anderlecht, in de pers openlijk kritiek op het feit dat hij meer dan hem lief is op de bank zit. "Als er niets verandert, is het misschien beter dat ik vertrek", klonk het uit de mond van de speler. Straffe taal en meteen ook het eerste brandje in Anderlecht, waar al langer een tijdbom aan het tikken was.
 
Herman Van Holsbeeck kon niet lachen met de uitspraken en riep de middenvelder op het matje terwijl de anderen hun spieren aan het losgooien waren. "Een speler die op de bank zit, moet ontgoocheld zijn. Maar de manier waarop hij zijn onvrede ventileerde, kan niet door de beugel. Samen met de technische staf zullen we hem een halt toeroepen."
 
Bij hun transferpolitiek het afgelopen jaar werden de spelers grondig gescreend en aan tests onderworpen om dergelijke situaties te vermijden. Anderlecht ging op zoek naar een geheel waarbij de individualisten samen moesten gesmolten worden tot een collectief. Volgens insiders zat een conflict er al langer aan te komen door het overschot aan offensieve spelers die op de bank belanden. [AN]                
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties