Stijnen over de interesse in Studio 1 op zondag

Thomas Dubois
| 0 reacties
Stijnen over de interesse in Studio 1 op zondag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een weekend bekervoetbal, wordt er dit weekend weer gespeeld in de Jupiler League. Naar goede gewoonte staat er op zondagavond Studio 1 geprogrammeerd. Frank Raes nodigde opnieuw twee gerenommeerde analisten uit. Filip Joos geldt als de coming man in de voetbaljournalistiek, terwijl Piet den Boer al uitgebreid z'n strepen verdiende als actief voetballer en achteraf als analist.
 
Club Brugge-doelman Stijn Stijnen zal mee aan tafel zitten. Stijnen, tevens doelman van de nationale ploeg, zal er uitgebreid napraten over de wedstrijd van Club Brugge – Moeskroen van vanavond. De doelman moest geduldig wachten op z'n kans omwille van de suprematie van Verlinden en Butina, maar grijpt nu z'n kans en toont z'n klasse. Dat zorgde al voor heel wat interesse van buitenaf. Daarover en over nog veel meer zal het gaan zondagavond.
Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de overige wedstrijden van speeldag tien. Lierse krijgt de aartsmoeilijke opdracht om tegen Anderlecht punten te rapen. In het Limburgse staat de derby tussen Sint-Truiden en Racing Genk op het programma, vuurwerk gegarandeerd. Ook de held van die wedstrijd zal mee aan tafel zitten.
 
In 'Pinanti is pinanti' neemt Lokeren-hulptrainer en tevens boegbeeld Wlodek Lubanski het op tegen Heinz Schönberger. Hij speelde enkele schitterende seizoenen voor Beveren. Een Duitser tegen een Pool, spanning gegarandeerd. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties