Lokeren mist enkele basisspelers tegen Club

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Lokeren mist enkele basisspelers tegen Club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een drukke week is het geweest en is het nog steeds op Daknam. Hoewel Muslin zo goed als zeker trainer wordt, hebben de Waaslanders nog altijd grote zorgen. Niet alleen de vijftiende plaats zorgt daarvoor, ook de blessurelast speelt Cossey en de zijnen weer parten.

Het team moet er zondagavond wel terug staan in de topper tegen Club Brugge. De supporters hebben hun volledige steun al laten blijken in de door hen georganiseerde sfeertraining. De actie, georganiseerd door JFL (Jong en Fanatiek Lokeren), werd een groot succes. Zo'n 200 man was aanwezig, jong en oud. Er was ook veel persaandacht van onder andere Studio 1, Het Journaal en Radio 2. De spelers en de trainersstaf moeten nu wel iets terugdoen voor hun fans en de wedstrijd van zondag is daarvoor het perfecte moment.

Lokeren heeft wel weer last van een oude kwaal : de blessures komen weer op. En het zijn niet de minste spelers die er niet bij zullen zijn zondag. De grootste leemte bevindt zich centraal in de verdediging. De Braziliaanse klasbak Joao Carlos kampt namelijk met enkelproblemen en is niet op tijd klaargestoomd voor de match tegen Club. Ook Hassan El Mouataz, de vaste linksachter dit seizoen, blijft out met een blessure aan de adductoren. Zonder deze twee vaste waarden is de verdediging niet wat ze zou moeten zijn; bewijs daarvan : de vier tegengoals in zowel de match tegen Antwerp als tegen Westerlo. De enige man die Lokeren nog enigszins rechthield in die matchen was keeper Zvonko Milojevic, maar ook hij is weer geblesseerd en zijn Servische landgenoot Jugoslav Lazic zal het doel moeten verdedigen. Ook Gunther Van Handenhoven behoort in eerste instantie nog niet tot de selectie van gelegenheidstrainer Cossey.

Maar er is ook positief nieuws op Daknam. Willy Verhoost liet namelijk weten dat er zondag gepraat wordt met Slavoljub Muslin. Hij wil de Serviër zelfs al voorstellen voor de match tegen Club Brugge. Het zou alleszins een boost zijn voor de spelers en de supporters. Muslin bezorgde Lokeren de mooiste tijd sinds jaren en moet nu het team terug uit het dal helpen kruipen. Cossey zal al zeker de positieve trend willen zetten, zondagavond om 20u30, in de wedstrijd tegen Club Brugge. De Bruggelingen zullen waarschijnlijk nog de zware verplaatsing naar Tottenham in de benen hebben, Birger Maertens is waarschijnlijk al geblesseerd voor zondag.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties