Chris Janssens richting Lierse

Ronny anthonis
| 0 reacties
Chris Janssens richting Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chris Janssens komt dan toch op het Lisp spelen, dat meldde de officiële website van de club gisterenavond laat. De middenvelder van Zulte Waregem komt over voor 1,5 jaar. Janssens is een lange sterke middenvelder die eerder al uitkwam voor Sint-Niklaas, Lokeren, Willem II en Westerlo. Hij was ook zeven keer geselecteerd voor de nationale ploeg.

Als reden voor zijn vertrek bij Westerlo vorig jaar gaf hij aan korter bij huis te willen voetballen. De verre verplaatsingen richting Westerlo werden dan ook een kleine sleur. Dat hij nu bij Lierse terechtkomt, kan men dus een kleine verrassing noemen. Lier ligt slechts op een klein half uurtje van Westerlo. Maar Janssens stond open voor aanbiedingen daar hij bij Zulte Waregem niet de gelukkigste tijd van zijn carrière beleefde.

Lierse-voorzitter Leo Theyskens gaat ondertussen nog steeds even strijdvaardig door, en vindt de 37-jarige Chris Janssens zeker een aanwinst. "Hij is een kopbalsterke middelvelder die geregeld scoort en laat scoren. Dit is voor ons opnieuw een grote stap in de strijd om het behoud van de club in eerste klasse. We hebben met Kjetil Rekdal een schitterende trainer, we kunnen binnenkort een beroep doen op Tailson en we praten nog met andere spelers. Lierse is nog lang niet kapot."

Naast Tailson is Janssens dus de tweede versterking die Lierse doet voor de winterstop. Tailson moet nog wachten op zijn vrijgavepapieren uit China, Janssens zal pas na de winterstop ingezet kunnen worden. Ondertussen wil Lierse ook nog de aan Zulte Waregem verhuurde Dragan Mrdja terughalen. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties