Knie verknoeit comeback McManaman

Yves Dekoning
| 0 reacties
Knie verknoeit comeback McManaman
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De comeback van Steve McManaman is voor onbepaalde tijd uitgesteld. De 34-jarige winger wou bij de Hong Kong Rangers aan de slag gaan, maar zijn knie gooide roet in het eten. De oud-international had graag gespeeld voor het team van zijn vriend Yeung Ka-Shing, maar ligt enkele weken tot maanden in de lappenmand. Toch denkt hij er niet aan de schoenen aan de wilgen te hangen. Hij wil zeker nog terug voetballen, maar beseft dat hij nooit meer als prof aan de slag zal kunnen. 

Steve McManaman verzamelde 37 interlands bij de Engelse nationale ploeg. Hij speelde tien jaar bij Liverpool FC en trok toen gratis naar Real Madrid. Indertijd was hij één van de eerste spelers die profiteerden van het Bosman-arrest. In de herfst van zijn carrière probeerde de dribbelvaardige middenvelder het nog bij Manchester City, maar geplaagd door blessures werd dit geen succes.

Bij de Mighty Reds maakte McManaman deel uit van de "Spice Boys". Hij en ploegmaats Robbie Fowler, Jason McAteer en Jamie Redknapp stonde bekend als grote talenten, maar haalden erg vaak het nieuws door problemen na een avondje stappen. Met Real won McManaman twee keer de Champions League en twee keer de Spaanse titel. 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties