Degryse geeft Club een 6 op 10

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Degryse geeft Club een 6 op 10
Foto: © SC

Op de officiële website van Club Brugge heeft Marc Degryse, sportleider van de club, zijn visie gegeven op de heenronde. Hij geeft zijn ploeg nationaal en Europees een score van 6 op 10. Degryse gaf toe dat hij op zes punten meer had gerekend, maar weigert Club af te schrijven voor de landskroon.

"Club heeft de heenronde slecht afgesloten met het verlies tegen Cercle Brugge, maar wat we ervoor hebben laten zien, sterkt ons in de overtuiging en het geloof dat deze groep meer in zijn mars heeft. Ik had op zes punten meer gerekend. Op verplaatsing moet het beter. Drie van onze vier nederlagen leden we tegen teams die in de rechterkolom van het klassement staan. We moeten nog professioneler, nog zakelijker voetbal brengen. Al zijn we qua spelniveau in vergelijking met vorig seizoen toch gegroeid", aldus Degryse op www.clubbrugge.be.

"Schrijf ons nog niet af voor de titel", gaat de geplaagde sportleider verder. "We hebben evenveel punten als Standard. Rond Club hangt nu een negatieve vibe, rond Standard een positieve. Plots zijn Standard en Gent, dat twee punten meer heeft, titelkandidaten en wij niet meer. Geloof me vrij: we zullen nog volop meestrijden voor de topplaatsen", aldus Degryse die openlaat of er straks in de winterstop nog transfers komen. Voor de sportleider hangt het af van het aantal vertrekkers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties