Soccercup: Londerzeel-Maldegem

Bart Hermans

De laatste wedstrijd in Poule B tussen Londerzeel en Maldegem was nog van belang voor Maldegem en Eendracht Aalst. Maldegem kon mitst winst op gelijke hoogte komen van Aalst. Dit gebeurde niet en Maldegem ging met 7-4 onderuit. Aalst ontmoet dus Sottegem in de halve finales.

Maldegem kom op voorsprong via Roels maar als snel kan Londerzeel tegenscoren met een afstandsschot van De Snept.

Londerzeel komt zelfs op voorsprong via De Cooman.

Maldegem zet de scheve situatie recht met twee doelpunten van Wellaert.

Londerzeel wordt vooruitgestuwd door de supporters van Aalst en dat helpt. De Cooman schiet de gelijkmaker achter Braekman.

Geen twee zonder drie denkt Wellaert en hij maakt er 3-4 van.

In het begin van de tweede helft maakt Londerzeel direct terug gelijk ,het doelpunt is van Bogemans.

Rene De Cooman laat zien dat hij het nog niet verleerd en scoort op een paar minuten tijd tweemaal. Zo wordt het 6-4.

Het wordt hier 7-4, doelpunt van Hillaerts.