Club Brugge dingt naar diensten van Hoefkens

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Club Brugge dingt naar diensten van Hoefkens
Foto: © SC

Volgens Gazet van Antwerpen zou Club Brugge graag Carl Hoefkens terug naar België halen. Momenteel speelt de ex-speler van Lierse en Lommel voor de Engelse tweedeklasser Stoke City waar hij nog onder contract ligt tot de zomer van 2008.
 
Hoefkens was een tijdje mistevreden bij de Engelse club omdat hij onder manager Tony Pulis te weinig aan spelen toekwam, maar ondertussen heeft de Rode Duivel zich weer in de basis geknokt. Stoke rekent op de 28-jarige verdediger om de promotie naar de Premier League af te dwingen en Hoefkens maakt er zelf geen geheim dat hij ooit in de Engelse hoogste klasse zou willen spelen. De club staat trouwens op een zevende plek in The Championship en dat is net onder de plaatsen die recht geven op de play-offs. Toch is Club Brugge-sportleider Marc Degryse naar Engeland vertrokken om te praten met Stoke.
 
Ondertussen blijft de Zweedse pers verdediger Max Von Schlebrügge aan Club Brugge linken. De international staat in de belangstelling van Anderlecht en Club Brugge, maar Degryse beweert in Het Laatste Nieuws de speler van haar noch pluimen te kennen. "Ik begrijp er niets van. Eén: ik ken Von Schlebrügge niet en twee: ik wil Von Schlebrügge niet", aldus de sportleider van Club. De Zweed is ondertussen wel met de nationale ploeg vertrokken naar Zuid-Amerika voor een stage met de nationale ploeg. Zijn manager spreekt ondertussen verder met de geïnteresseerden en daarbij is ook het Deense FC Kopenhagen. [AN]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties