Club Brugge opnieuw gelijk tegen Nürnberg

Rita De Meyer

Naar goede gewoonte speelde Club Brugge op oefenkamp in het zonnige Spanje tegen de Duitse eersteklasser Nürnberg. Net als de vorige twee jaren eindigde de partij op een gelijkspel.

De eerste helft was vrij evenwicht, maar het waren wel de Duitsers die op voorsprong kwamen. Die 1-0 bleef tot bij de rust op het scorebord.

Na de koffie en de nodige wissels schakelde Club Brugge een versnelling hoger. Dat resulteerde al gauw in de gelijkmaker van kapitein Sven Vermant, die een voorzet van de heroptredende Michael Klukowski tegen de netten duwde. Een winnende treffer zat er echter niet meer in, waardoor de confrontatie tussen Nürnberg en Club voor het derde jaar op rij eindigde op een gelijkspel.

Opstelling Club Brugge: : Stijnen (46' Verbauwhede), Lutun, Maertens (70' Valgaeren), Vandelannoite (70' Dreesen), Gvozdenovic (46' Klukowski), Englebert (46' van Heerden), Vermant (70' Vermeulen), Leko (46' Blondel), Daerden, Yulu-Matondo (46' Capon), Balaban (46' Salou)