Britse media linken Todd aan Rangers

Rita De Meyer
| 0 reacties
Britse media linken Todd aan Rangers
Foto: © SC

Andy Todd mag, volgens enkele Britse media, van Blackburn Rovers de club verlaten en Glasgow Rangers, zou volgens diezelfde bronnen, meteen interesse voor de verdediger hebben getoond.  De Schotten zouden naar verluidt één miljoen Pond over hebben om de 32-jarige Todd naar Ibrox te halen.

Peter Harrison, de zaakwaarnemer van Todd, zei echter dat er nog geen officieel bod kwam van de Rangers, maar hij sluit niet uit dat Andy Todd in januari toch naar Glasgow verkast.

"Todd heeft nog een contract lopen van één jaar, maar weet niet hoe manager Mark Hughes over de toekomst denkt", zei Harrison.  

Het is enerzijds echter zeer de vraag of Todd wel past in de lange termijnplannen van Hughes, want de verdediger startte dit seizoen slechts in acht wedstrijden.  "Als hij de club mag verlaten en als de Rangers met een concreet voorstel over de brug komen dan zou een transfer er best wel eens kunnen inzitten", aldus nog Harrison.

Anderzijds is Todd momenteel aan zijn vijfde seizoen op Ewood Park bezig en het viel wel op dat de Rovers pas hun draai vonden toen Todd rond Kerstmis opnieuw in de ploeg kwam.  "Op dit ogenblik is Todd nog steeds een Blackburn-speler.  Na een blessure vocht hij zich terug in de basis en tot nader order heb ik nog altijd geen weet van concrete interesse vanuit Schotland", besloot Harrison.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties