Peev trekt naar Perm
Luc Goderis
| 0 reacties
Peev trekt naar Perm
Foto: © SC

Georgi Peev had vorig jaar al enkele aanbiedingen uit de Russische Premier League op zak, maar besloot toen bij Dinamo Kiev te blijven.  Dit jaar kiest de middenvelder echter wel voor de stap naar Rusland.  Hij gaat het komende seizoen aan de slag bij Amkar Perm.
 
Georgi Peev startte zijn carri├â┬Ęre bij Lokomotiv Sofia, maar brak pas echt door bij Dinamo Kiev.  Vorig seizoen had Peev geen interesse in een overstap van Oekra├â┬»ne naar Rusland, maar hij beklaagde zich die beslissing al vlug.  De middenvelder belandde in Kiev meer op de bank dan dat hem lief was en toen Amkar Perm met een bod op de proppen kwam, was de keuze vlug gemaakt.
 
"Ik speelde de afgelopen vijf seizoenen in Kiev, maar toen Anatoly Demianenko er trainer werd schoof hij mij naar de verdediging.  Een positie die me niet echt ligt", zei de middenvelder aan Sport Express.  "Ik belandde op de bank, maar ik wil spelen.  De overgang naar Amkar Perm lijkt me daarom een goede beslissing.  Ik had vorig seizoen nooit mogen bijtekenen in Kiev", zei de Bulgaar.
 
"Ik volg al heel lang het Russische voetbal en ik weet perfect wat ik in Perm mag verwachten.  Ik zal er mijn landgenoten Zakhari Sirakov, Martin Kushev en Evgeni Iordanov tegen het lijf lopen.  Vooral het weerzien met Sirakov doet me wat, want bij de Bulgaarse beloftenploeg speelden we nog samen", besloot Peev.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21812 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oekraïense Premier League

Nieuwste reacties