Engeland mist Hargreaves en Jenas

Engeland mist Hargreaves en Jenas
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag oefent Engeland tegen Spanje. Voor die partij kan bondscoach McClaren niet rekenen op middenvelders Hargreaves en Jenas. Ook Rooney is nog twijfelachtig. 

Woensdag staan er heel wat oefeninterlands op het programma. Engeland neemt het op tegen Spanje. Voor die partij zal Steve McClaren wel wat spelers moeten missen. Hargreaves speelde vrijdag voor het eerst bij Bayern sinds hij z'n been brak in september. Hij wil dan ook geen risico's nemen en laat de interland aan zich voorbij gaan. Ook Jermaine Jenas kan zeker niet aantreden. De middenvelder van Tottenham heeft last van de enkel. Wayne Rooney is nog twijfelachtig. Zondag moest de aanvaller van Manchester United halfweg de tweede helft naar de kant. Maandag moet blijken hoe erg de blessure is. 

Beter nieuws kwam er van John Terry. De kapitein van Chelsea kwam zaterdag, na twee maanden blessureleed, als invaller op het veld in de gewonnen partij tegen Charlton. JT, zoals hij zo liefdevol wordt genoemd door trainer Mourinho, is fit voor de partij van Engeland. De Portugese coach hoopt dat zijn kapitein een deel van de partij tegen Spanje kan afwerken, zodat hij helemaal klaar is voor de match tegen Middlesbrough.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties