Tévez in de belangstelling van Marseille

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tévez in de belangstelling van Marseille
Foto: © SC

Volgens de toonaangevende Franse sportkrant L'Equipe heeft de Zuid-Franse club Olympique Marseille interesse om de Argentijnse international Carlos Tévez naar het Stade Vélodrome te halen. De spits staat momenteel nog onder contract bij de Londense club West Ham United, maar daar gaat het Tévez al heel het seizoen niet goed af.

Afgelopen zomer vertrok Tévez samen met zijn landgenoot Javier Mascherano naar Londen met de bedoeling het ambitieuze West Ham aan Europees voetbal te helpen. Die ambities mag de club uit Upton Park al lange tijd opbergen want de Londenaren staan op een degradatieplaats en Mascherano is ondertussen al vertrokken naar FC Liverpool. Tévez blijft ondertussen de bank van The Hammers warm houden.

Marseille wil Tévez de kans bieden om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Jack Kachkar, de nieuwe eigenaar van de Franse club, zou een erg belangrijke rol kunnen spelen in een mogelijke transfer. De Canadees kent namelijk goed Kaj Joorabchian, de eigenaar van MSI. Dat is het bedrijf dat, naar verluidt, de transferrechten van Tévez beheert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties