Berkovic: 'Dom om Beckham niet te selecteren'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Berkovic: 'Dom om Beckham niet te selecteren'
Foto: © SC

Eyal Berkovic, lange tijd actief op de Engelse voetbalvelden, kijkt met vertrouwen uit naar de wedstrijd van zijn land Israël tegen Engeland. De ex-Israëlische international die vorig jaar zijn carrière beëindigde en momenteel aan het werk is als spelersmakelaar, zegt tegen BBC Sports dat de afwezigheid van David Beckham morgen de reden is waarom de Engelsen te pakken zijn.

"Beckham is volgens mij de echte leider van het team. Daar twijfel ik niet aan. Het is eigenlijk het probleem van de Engelsen. Ze hebben veel goede spelers maar missen een echte aanvoerder. Ik vind het dan ook een domme beslissing van Steve McClaren om Beckham niet meer te selecteren. De afgelopen jaren heeft hij veel goede dingen gedaan voor de nationale ploeg en ze zullen hem zeker gaan missen", aldus Berkovic.

De voormalige speler van Southampton, West Ham, Celtic Glasgow, Portsmouth, Manchester City en Blackburn Rovers heeft veel vertrouwen in de goede afloop van de wedstrijd van morgen. "Ik denk dat mijn land een grote kans maakt om Engeland te kloppen. Ook wij zijn niet bepaald in grootse doen, maar we spelen wel thuis. Bovendien missen zij veel spelers door schorsingen en blessures. Israël moet die wedstrijd gewoon winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties