'Rangers wil Balaban naar Ibrox halen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Rangers wil Balaban naar Ibrox halen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week gaf Bosko Balaban al in de kranten aan dat hij heel waarschijnlijk bezig is aan zijn laatste seizoen bij Club Brugge. Volgens de krant Het Laatste Nieuws zou de Schotse topclub Glasgow Rangers Balaban graag naar Ibrox Park halen. Balaban zou er zijn landgenoot Dado Prso moeten vervangen, die constant sukkelt met blessures en onlangs nog een hele tijd uit was en zelfs even moest vrezen voor het einde van zijn carrière.

Het nieuws dat The Gers belangstelling hadden voor Balaban kwam eerst in de Schotse en daarna in de Kroatische media. Club Brugge hoorde tot dusver nog niets officieels van de Schotten en ook de zaakwaarnemer van Balaban ontkent dat er concrete interesse is van de club, waar ook onze landgenoot Thomas Buffel speelt.

Club Brugge zal waarschijnlijk ook niet weigerachtig staan tegenover een transfer. Balaban kan tegen een gelimiteerde transfersom van twee miljoen euro weg. Club zal zeker geneigd zijn die som te ontvangen, want volgend jaar loopt het contract van de vrijetrapspecialist in het Jan Breydelstadion af.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties