Club praat met Alcaraz

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Club praat met Alcaraz
Foto: © SC

Het is Club Brugge menens om de Paraguayaan Antolin Alcaraz binnen te halen voor volgend seizoen. Vandaag zou een aantal vertegenwoordigers van Alcaraz naar Brugge afzakken om de onderhandelingen op te starten. Club wil die berichten alvast niet ontkennen of bevestigen.

Alcaraz, 24 jaar, kan op het einde van dit seizoen gratis vertrekken bij Beira Mar. Hij is immers einde contract. Alcaraz ziet een overstap naar West-Vlaanderen best zitten ondanks de interesse van het Oostenrijkse Grazer AK dat echter in diepe financiële problemen zit. Mogelijk wordt Alcaraz dus de eerste nieuwe aanwinst voor volgend seizoen tenzij de Bruggelingen nog eerder tot een akkoord komen met Jeroen Simaeys (Sint-Truiden).

Verder valt uit het Club-kamp te melden dat Jeanvion Yulu-Matondo (krampen in de match tegen RC Genk), Elrio Van Heerden (knie) en Brian Priske zeker speelklaar geraken voor de wedstrijd van zaterdagavond op Zulte-Waregem. Jörn Vermeulen sukkelt net als Bosko Balaban met de hamstring en gaat vandaag ook onder de scanner. De abonnementenverkoop voor volgend seizoen ging gisteren van start.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties