Janevski kwaad om insinuaties

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Janevski kwaad om insinuaties
Foto: © SC

Cedomir Janevski heeft zich kwaadgemaakt op de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd van vanavond op Sclessin tegen Standard Luik. De trainer van Club Brugge was erg geïrriteerd over insinuaties als zou Jacky Mathijssen, volgend jaar de nieuwe hoofdcoach bij blauwzwart, hem geholpen hebben met de tactische voorbereiding van de halve finale tegen AA Gent. Hij wou meteen één en ander rechtzetten.

"Ik heb zelf de finale van de Beker van België gehaald, niet Jacky. Ik, samen met alle rotte appels en rotzakken van spelers. Dus niet voorzitter Michel D'Hooghe, CEO Filips D'Hondt, sportmanager Luc Devroe of mijn opvolger Mathijssen. Als het slecht was zoals op Bergen of Zulte-Waregem was het toch ook hun schuld niet. Daarvoor neem ik mijn verantwoordelijkheid dan wel, maar dus ook als het goed gaat. Ik aanvaard terechte kritiek want goede resultaten heb ik niet gehaald. Ik zou te braaf en te eerlijk zijn, wel van mij afbijten kan ik ook. De insinuaties dat Jacky mij zou gebeld hebben voor de voorbereiding van de wedstrijd tegen Gent, is nonsens. Het is plots wel gemakkelijk hé: als het slecht gaat is het de schuld van Cedo, als het goed gaat is het opeens de magie van Mathijssen omdat die op de tribune zat. Ik wil nu de finale winnen: voor de supporters, de spelers en vooral voor mijn familie die erg geleden hebben onder die verhalen", aldus Janevski in een Balkanwoede in Het Nieuwsblad.

Janevski heeft beslist om na de bekerfinale pas zijn toekomst bekend te maken. Hij vindt op dit ogenblik het belangrijkste dat Club Europees voetbal haalt. Of hij zijn voormalige collega Trond Sollied zou volgen naar een andere club? "Ik ben niet getrouwd met Sollied, hé", besluit Janevski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties