Brys: 'Zesde plaats en 50 punten in zicht'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Brys: 'Zesde plaats en 50 punten in zicht'
Foto: © SC

Germinal Beerschot behaalde zaterdagavond een knap resultaat door met 1-2 te winnen op het veld van AA Gent. Trainer Marc Brys was dan ook zeer gelukkig na het behalen van de drie punten. "Het ziet er naar uit dat we ons gestelde doel - vijftig punten - gaan halen. En dat stemt mij zeer tevreden. Onze eerste helft was fantastisch: snelle balcirculatie, goede infiltraties en een werkelijk schitterend eerste doelpunt. Zowel van voorbereiding als van afwerking", aldus een glunderende coach.

"Na de rust was het voor ons inderdaad pompen of verzuipen. AA Gent pakte uit met een indrukwekkend powerplay, en deed ons met zijn kracht en fysieke mogelijkheden meer dan eens pijn. Na de Gentse aansluitingstreffer kregen we nog hulp van de paal en de deklat." 

Volgende week neemt Germinal Beerschot het op tegen Roeselare. "We moeten ook hier drie punten pakken, zodat we het seizoen nog in schoonheid kunnen beëindigen. Na het verlies van Club Brugge vanavond bij Standard behoort zelfs de zesde plaats in de rangschikking plots weer tot de mogelijkheden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties