Kucera mogelijk derde aanwinst van Club

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kucera mogelijk derde aanwinst van Club
Foto: © SC

Het is algemeen bekend dat Club Brugge de voorbije maanden intensief aan het scouten was in Tsjechië. Eén van de spelers die werd gevolgd, is de 22-jarige linkspoot Stepan Kucera. De belofte is 1 meter 91 groot en speelt momenteel bij topclub Sparta Praag. In het begin van dit seizoen werd hij wel nog even uitgeleend aan zijn ex-club FK Jablonec.

Kucera blinkt de laatste weken uit centraal in de defensie aan de zijde van de ervaren Tomas Repka (ex-West Ham en ex-Fiorentina). Volgens het Tsjechische persbureau CSK zou de verdediger nu op weg zijn naar Club Brugge. 

Bij Sparta Praag ontkennen ze het nieuws echter. "We hebben wel weet van Belgische interesse voor Kucera, maar er is vooralsnog niets concreet", aldus Daniel Kretinsky, de vice-voorzitter van Sparta Praag. Luc Devroe, sportmanager van blauwzwart, beaamt dat. "Er is inderdaad geen akkoord, niks concreet. Kucera is inderdaad één van de spelers van onze lijst, maar zolang het Tsjechische kampioenschap niet voorbij is, mogen er geen spelers benaderd worden", aldus de West-Vlaming in Het Nieuwsblad.

Op 28 mei is er de laatste speelronde in de Gambrinus Liga. Op twee wedstrijden van het einde staat Sparta Praag op de eerste plaats. Het heeft maar één punt voorsprong op Slovan Liberec en twee op FK Mladá Boleslav. Naast verdedigende versterking zoekt Club Brugge ook nog een polyvalente middenvelder en een aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties