Kristinsson: 'Niet mentaal, wel fysiek uitgebrand'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Kristinsson: 'Niet mentaal, wel fysiek uitgebrand'
Foto: © SC

Runar Kristinsson speelt vanavond zijn laatste match op Belgische bodem. De IJslander keert na de wedstrijd tegen Lierse terug naar zijn geboorteland. Maar niet zonder afscheid genomen te hebben van de supporters van Lokeren natuurlijk.

"Of ik tijdens de miserie dit jaar spijt heb gehad dat ik niet eerder vertrokken was? Neen, zo zit ik niet in elkaar", stelt Krinstinsson in Het Nieuwsblad. "Als je keuzes maakt, moet je daar een paar maanden later niet op terugkomen. Kijk, we zaten met de ploeg in de problemen, en het was mijn taak om Lokeren daaruit te helpen."

"Mentaal ben ik eigenlijk nog niet uitgebrand", gaat Kristinsson verder. "Maar fysiek is het beste eraf. Het zou niet juist zijn tegenover de andere spelers. De voorbije maanden moest ik na elke match drie dagen recupereren bij de fysiotherapeut, terwijl de rest ging trainen. Donderdag en vrijdag trainde ik nog wel mee, één of twee keer per dag. En zo geraakte ik opgelapt voor de match. Nu ja, het moet zijn dat ik niet slecht speelde, anders had de trainer me niet opgesteld."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties