Anderlecht volgt een Panamese goaltjesdief

Anderlecht volgt een Panamese goaltjesdief
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht is duidelijk niet van plan om van zijn exotische plannen af te wijken. De landskampioen is volop op zoek naar een goedkoper alternatief voor François Sterchele, de topschutter van Germinal Beerschot en de Jupiler League. Sterchele zou om en bij de 4,5 miljoen euro moeten kosten en dat ziet paarswit niet meteen zitten. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft al op het punt gestaan om naar Colombia af te reizen, maar wacht nog af.

Daar zou namelijk de Panamese aanvaller Blas Pérez voetballen en indruk maken. Hij is een 26-jarige aanvaller die uitkomt voor de Colombiaanse club Deportivo Cali. Hij zou goed zijn voor 15 à 20 doelpunten per seizoen en is momenteel de vice-topschutter van de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse tegenhanger van de Europese Champions League.

De manager van Blas Pérez liet al weten dat de speler deze zomer naar Europa verhuist. Hij voegde er nog aan toe dat het niet naar een topclub zal zijn omdat de spits eerst titularis wil worden in een meer bescheiden team. Als Anderlecht de Blas Pérez wil binnenhalen, dan zal het onderhandelingen moeten aanknopen met Deportivo Cali dat 51 procent van de eigendomsrechter bezit en met Arabe Unido dat de resterende 49 procent in handen heeft. Bovendien zal paarswit zich moeten haasten, want er zou naar verluidt heel veel interesse zijn in de goaltjesdief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties