Sergeant: 'Wil maximum uit carrière halen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sergeant: 'Wil maximum uit carrière halen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tony Sergeant verruilt zo goed als zeker eersteklasser SV Zulte-Waregem voor de Italiaanse tweedeklasser AS Bari. De transfer is zo goed als rond. Sergeant kan in het zuiden van Italië een contract voor twee of voor drie seizoenen tekenen. 

Sergeant is er al volledig uit met Bari. De nieuwe manager van de Italiaanse middenmoter in de Serie B moet het dossier enkel nog afhandelen. "Ik weet dat beide teams een inspanning willen doen", waarmee hij verwijst naar het feit dat hij en SV Zulte-Waregem-voorzitter Willy Naessens vorig jaar een transfersom hadden afgesproken. "We staan al verder dan voor mijn testen bij Bari. Ik wil alles uit mijn carrière halen en een ambitieuze club in de Serie B is geen stap achteruit", aldus Sergeant in de krant Het Laatste Nieuws

Sergeant speelde in zijn carrière bij vijf clubs. Hij zette zijn eerste voetbalpasjes bij Zeveren Sportief maar verkaste later naar Cercle Brugge, SK Deinze, FC Antwerp en de voorbije jaren was hij bij Zulte-Waregem actief waarmee hij Europees speelde en de Beker van België won.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties