Jovanovic heeft akkoord met Osasuna

Jovanovic heeft akkoord met Osasuna
Foto: © SC

Het lijkt dezer dagen wel dat de aanhouder wint in het voetbal. Nadat eerst Herman Van Holsbeeck na lang aandringen erin slaagde om Jan Polak aan te trekken, lijkt Osasuna nu ook hetzelfde te lukken met Milan Jovanovic. De Servische spits van Standard de Liège bereikte immers vrijdagavond een persoonlijk akkoord met de Spaanse club.
 
Dat wil echter niet zeggen dat de dribbelvaardige aanvaller zondagavond niet te zien zal zijn in de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Op clubniveau bestaat er immers nog helemaal geen akkoord. Standard vroeg enkele weken geleden 4 miljoen euro aan Osasuna, maar dat beschouwen zij als een te hoge transferprijs. De Luikse club kan echter voet bij stuk houden, want hun goudhaantje ligt nog tot 30 juni 2009 onder contract.
 
Het akkoord van Jovanovic met Osasuna is wel merkwaardig te noemen. Toen de Spaanse middenmotor zich enkele weken geleden voor het eerst meldde, legde de 26-jarige aanvaller het aanbod naast zich neer wegens geen Champions League-voetbal. Blijkbaar slaagde Osasuna er ondertussen wel in om de Serviër te overtuigen om in hun spits naast Javier Portillo, enkele seizoenen geleden nog op uitleenbasis bij Club Brugge, post te vatten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties