Malki: 'GB kan topvijf viseren'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Malki: 'GB kan topvijf viseren'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot won dan wel met de hakken over de sloot van neofiet FCV Dender met 1-2, aanvaller Sanharib Malki ziet de toekomst rooskleurig in voor de Antwerpenaren. "Anderlecht, Club Brugge en Genk zijn misschien te hoog gegrepen, maar met Standard en Gent kunnen we wedijveren voor de vijfde plaats", aldus de spits van Syrische origine.

Malki maakte in het Florent Beeckmanstadion ook de winnende treffer voor zijn team. "Ik passeerde doelman Erwin Lemmens en schoot de bal vanuit een scherpe hoek in doel. Leuk voor mezelf, maar ook voor mijn ploeg. Bij Roeselare scoorde ik meteen zes keer in zes wedstrijden, maar bij Germinal Beerschot diende ik me toch zes maanden aan te passen. Logisch, want het is een nieuwe en vooral grotere club die een plaats in de top kan afdwingen", aldus Malki in de krant Het Nieuwsblad.

Malki is niet bang van de concurrentie op Het Kiel. François Sterchele mag dan wel vertrokken zijn, met Aristide Bancé, Jurgen Cavens en Tosin Dosunmu blijft de concurrentie erg groot. "Die concurrentie is noodzakelijk als Germinal Beerschot een topclub wil worden. Ook in de andere compartimenten zijn de posities dubbel bezet. Ik voel het nodige vertrouwen van de coach (Harm Van Veldhoven, red) en dat is noodzakelijk als je als spits goed wil renderen", besluit Malki die ook nog voor SV Roeselare en Union St.-Gillis voetbalde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties