Simaeys en Valgaeren trainen slechts één keer

Thomas Dubois
| 0 reacties
Simaeys en Valgaeren trainen slechts één keer
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Door de vele interlands trainden ze bij Club Brugge ook woensdag met een beperkte groep. De overblijvers trainden gisteren twee keer. De namiddagsessie die iets langer dan een uur duurde werd afgesloten met een wedstrijd. Jeroen Simaeys en Joos Valgaeren trainden uit voorzorg slecht één keer mee om overbelasting te vermijden na hun recente blessures.
 
Ondanks de interlands is het de laatste dagen een drukte rond Club Brugge. Er was de komst van Sonck en naast die transfer stond er dinsdag nog een andere persconferentie op het programma. De persconferentie rond de oefenwedstrijd tegen België op 7 september. In de rand daarvan maakte Michel D’Hooghe bekend dat er een ‘Solidariteitsfonds Club Brugge – West-Vlaanderen’ opgericht wordt. Dat fonds moet onder andere de slachtoffers van de recente watersnood in West-Vlaanderen helpen.
 
Het fonds zal enkel gebruikt worden voor collectieve noodsituaties, niet voor individuele situaties. Het moet tegemoetkomen aan de burgers in afwachting van eventuele tussenkomsten van de verzekeringen. Met de oefenwedstrijd en de opbrengsten ervan wil Club z’n sociale rol vervullen. Bij die oefenwedstrijd zal al het personeel van Club gratis werken, D’Hooghe hoopt ook dat bedrijven mee zullen gaan in het project, onder andere door massaal tickets te kopen voor hun personeelsleden. Tickets kosten 5 of 10 euro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties