Ceulemans: 'Geen goals zijn geen punten'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ceulemans: 'Geen goals zijn geen punten'
Foto: © SC

Westerlo is na een knappe 6 op 6 in het begin van de competitie helemaal weggezakt naar de rechterkolom van de stand in de Jupiler League. Maandag verloor het ondanks een goede wedstrijd nog met 2-1 van competitieleider Standard.

Jan Ceulemans, de coach van de Parel der Kempen, weet wat het probleem is. Vooral in de aanval loopt het fout. Van paniek wil de ex-trainer van Club Brugge echter nog niet spreken. "We hebben kwaliteit genoeg in de aanval, maar ik ben ook nog spits geweest en dan lukt het of lukt het niet", aldus Ceulemans in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ook tegen Standard hebben we weer een aantal grote kansen gekregen maar werkten we ze niet af. Het is eigenlijk heel eenvoudig in voetbal: wie niet scoort, pakt ook geen punten", aldus Ceulemans.

Westerlo-manager Herman Wijnants treedt zijn coach bij. "Het probleem bij veel jongens zit momenteel in het 'koppeke'. We staan nochtans sterker dan vorig seizoen maar we gaan nog niet panikeren." Zaterdag ontvangt Westerlo de revelatie van het seizoensbegin, Cercle Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties