Geen verrassingen in League Cup

Geen verrassingen in League Cup
Foto: © SC

De eerste dag van de derde ronde van de League Cup leverde geen verrassingen op. Alle topper stoten door naar de vierde ronde. Op Woensdag staan nog een hoop wedstrijden op het programma. 

Arsenal won de topper tegen Newcastle met 2-0. Arsene Wenger liet slechts twee basisspelers opdraven en zijn Gunners scoorden pas in de slotfase. Liverpool schakelde Reading uit met 2-4, Fernando Torres was met drie doelpunten de grote man.

Manchester City moest lang wachten op de verlossende treffer tegen Norwich. Vlak voor tijd bezorgde Georgios Samaras City een plaatsje in de volgende ronde. Ook Portsmouth had aan één goal genoeg. In Burnley was David Nugent na enkele gemiste kansen dan toch trefzeker in de 69ste minuut. 

Sheffield United haalde zwaar uit (5-0) tegen Morecambe. Cardiff ging 2-4 winnen in West Brom. Robbie Fowler nam twee doelpunten voor zijn rekening.

Alle uitslagen

Arsenal - Newcasle 2-0
Blackpool - Southend 2-1
Burnley - Portsmouth 0-1
Luton - Charlton 3-1
Manchester City - Norwich 1-0
Reading - Liverpool 2-4
Sheffield Utd - Morecambe 5-0
West Brom - Cardiff 2-4


Wil ook jij door ons op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Download dan nu gratis en vrijblijvend de Voetbalkrant News Reader [ hier ]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties