Van Holsbeeck kwaad op RTBF-analist

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Holsbeeck kwaad op RTBF-analist
Foto: © SC

Herman Van Holsbeeck, de manager van landskampioen RSC Anderlecht, is nog maar eens uit zijn krammen geschoten tegen de pers. Niet over een telefoontje om halftwee 's nachts maar wel om wat er gezegd is geweest over paarswit in het programma Studio 1 op de RTBF.

Maandagavond maakte voetbalanalist Stéphane Pauwels Anderlecht zowat met de grond gelijk. "Wat er daar allemaal gezegd is geweest, kan ik gewoon niet aanvaarden. Drie kwartier lang werd er verteld dat er niets deugde bij Anderlecht. Waarom is er niemand van de club uitgenodigd? Ik kan deze strijd niet winnen, maar ik zal niet opgeven. Als ik moet sterven, zal het met de kop omhoog zijn", aldus Van Holsbeeck in de krant Het Laatste Nieuws.

Wat zei Pauwels dan zoal over de regerende landskampioen? Eerst had hij het over Nicolas Frutos die hij maar een gemiddelde speler vindt die de helft van de tijd in de lappenmand ligt. Over de aanwinsten zei Pauwels dan weer het volgende: Jan Polak is geen box-to-box, maar een doos, Jelle Van Damme is een catastrofe en Max Von Schlebrügge een schim van wat men zich voorstelde bij de speler.

Pauwels reageerde alvast in de krant Het Nieuwsblad. "Ik heb niks tegen Anderlecht. Ik heb enkel maar mijn eigen, eerlijke analyse gemaakt en zeg niet dat ik gelijk heb. De basis van het probleem bij Anderlecht is de recrutering. Spelers zoals Cyril Théréau, Triguinho of eerder al Christian Leiva en Fabrice Ehret brengen niets bij. Trouwens, de fans geven mij gelijk", besluit Pauwels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties