TRAININGSCOMPLEX HAARLEM OP VAN DER AART SPORTPARK

Jan Van Looy
| 0 reacties
TRAININGSCOMPLEX HAARLEM OP VAN DER AART SPORTPARK
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

TRAININGSCOMPLEX HAARLEM OP VAN DER AART SPORTPARK

Hoewel HFC Haarlem binnen enkele jaren de verhuizing maakt ‘van Noord naar Oostpoort’ om het nieuwe stadion te betrekken, blijft het trainingscomplex van de roodbroeken gevestigd in Haarlem-Noord, maar dan op het Van der Aart Sportpark. Dat maakte de Gemeente Haarlem middels een persbericht bekend. Bij het nieuwe stadion van HFC Haarlem, stadion Oostpoort, komen geen trainingsvelden. Ook de jeugdteams van Haarlem zullen gaan spelen en trainen op het Van der Aart Sportpark. De locatie komt vrij door diverse verhuizingen van andere sportverenigingen.

Voetbalclub s.v. Alliance ’22 zou mogelijk haar intrek nemen op het Sportcomplex Eindenhout, maar door een herindeling van de huidige locatie aan de Egelantierlaan is deze verhuizing van de baan. Hierdoor kan er ‘op Eindenhout’ ruimte worden gecreëerd voor de Rugby Football Club Haarlem, waardoor de nodige ruimte op het Van der Aart Sportpark ontstaat.

Dino Rasmijn, algemeen manager van HFC Haarlem, gaat zich verder buigen over deze kwestie: “We gaan nu intern goed bekijken welke gevolgen deze tweedeling tussen trainingscomplex en stadion voor ons meebrengt, en hoe we ons daar zo goed mogelijk op voor kunnen bereiden”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties