De Smet: 'Vertwijfeld gevoel in de groep'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
De Smet: 'Vertwijfeld gevoel in de groep'
Foto: © SC

Tom De Sutter werd door Belgacom TV verkozen tot man van de wedstrijd, maar de Cercle-aanvaller toonde zich vooral ontgoocheld met het gelijkspel. "We hadden de drie punten verdiend", aldus De Sutter.
 
"We kregen de meeste kansen, alleen ontbrak ons dat tikkeltje geluk om ze af te maken. Ik ben ontgoocheld." Dat typeert de opwaartse spiraal waarin Cercle zich dit seizoen bevindt. Ook na elf speeldagen blijven de Bruggelingen op een knappe derde plaats. "Ze moeten niet meer spreken over het kleine Cercle. We hebben vandaag getoond dat we die derde plaats waard zijn. Week na week bewijzen we dat er veel voetballend vermogen in deze ploeg zit."
 
Binnen twee weken staat er met de derby tegen Club Brugge opnieuw een topper op het programma. "We kunnen de weddenschap met Glen De Boeck winnen. Hij zei dat we acht punten moesten pakken in de wedstrijden tegen Mechelen, Anderlecht, Bergen en Club Brugge. We zijn goed op weg."
 
Ook Stijn De Smet kon de ontgoocheling niet wegsteken. "Anderlecht kreeg een paar kansen, maar op het einde zat de winst er in. Er heerst een vertwijfeld gevoel in de groep. We verdienden misschien de overwinning, maar we mogen wel blij zijn met dit punt na één van onze minste wedstrijden van het seizoen."
 
Cercle blijft derde, maar hoelang blijft dit sprookje nog duren voor groen-zwart? "Er zijn nog maar elf speeldagen gespeeld. We blijven het wedstrijd per wedstrijd bekijken, maar moeten nog niet aan Europees voetbal denken. We staan nu derde en hebben de kwaliteiten om hoog te eindigen, maar ik sta liever op het einde van het seizoen op die plaats." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties