'Niet op televisie door Uytterhoeven'

Dirk Pieters
| 0 reacties
'Niet op televisie door Uytterhoeven'
Foto: © SC

KV Mechelen ontvangt maandagavond Cercle Brugge voor de laatste match in de 1/16de finales van de beker. De wedstrijd van Malinwa komt opnieuw rechtstreeks op Sporza. Ook vorig seizoen kwamen er al twee thuiswedstrijden rechtstreeks op tv. Toen bekend werd gemaakt dat ook het bekerduel tegen Cercle Brugge was uitgekozen voor rechtstreekse uitzending in de Cup op Canvas, werden heel wat wenkbrauwen gefronst.
 
"Ik begrijp dat de mensen zo reageren, maar Mark Uytterhoeven heeft hier niets mee te maken. Ik denk dat de enige reden de uitstekende sfeer is op KV Mechelen. We verwachten zes- tot zevenduizend fans. Dat is iets anders dan de bijna 3.000 op Club Brugge", aldus Johan Timmerman.

Toch liet Timmermans weten dat KV Mechelen geen financieel voordeel doet. "We zullen wel wat verdienen aan de uitzending, maar dat weegt niet op tegen wat we aan inkomsten verliezen doordat we voor de uitzending op maandagavond moeten spelen. Daardoor komen er minder fans naar het stadion en blijven ze achterin minder lang in de kantine hangen. Het kost ons geld." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties