Oostende boos op Sint-Truiden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Oostende boos op Sint-Truiden
Foto: © SC

Dennis Van Wijk werd gisteren aangesteld als de nieuwe trainer van Sint-Truiden VV. De Nederlander was nog maar een maand in dienst bij tweedeklasser KV Oostende. De kustploeg is dan ook razend op STVV.

Oostende-preses Yves Lejaeghere is absoluut niet te spreken over de werkwijze van de Limburgse eersteklasser. "Hier zal nog een hartig woordje over gesproken worden", liet de West-Vlaming weten.

Het is al voor de tweede keer dat STVV een coach gaat halen in Oostende. Eerder gebeurde dat in 2005 toen het Herman Vermeulen uit het Albertpark wegplukte. "Roland Duchâtelet vond het niet nodig om mij in te lichten dat ze aan het onderhandelen waren met Dennis Van Wijk en dat stoort me mateloos. Anders heeft Duchâtelet altijd zijn mond vol over deontologie, maar nu... ", aldus Lejaeghere in de krant Het Nieuwsblad.

In de krant Het Laatste Nieuws verdedigt Duchâtelet zich kranig. "Ik zou eigenlijk niet weten waarom we Oostende hadden moeten inlichten. Van Wijk deed er drie weken een interimjob. Een contract had hij daar niet", aldus de STVV-voorzitter. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties