Vanhove: 'Elke match met ei in de broek'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vanhove: 'Elke match met ei in de broek'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Zondagmiddag speelt Club Brugge tegen Anderlecht de topper van de zestiende speeldag. Blauwzwart, de fiere competitieleider, kan de aartsrivaal uit Brussel op dertien punten zetten en uit de titelrace knikkeren.

Antoine Vanhove, momenteel voorzitter van de Technische Commissie van de Belgische voetbalbond, is nog altijd een Clubman in hart en nieren. Jarenlang was hij de man die sportief de touwtjes in handen hield bij blauwzwart. Hij was het die spelers als Paul Okon, Robert Spehar, Mario Stanic en Timmy Simons naar het Jan Breydelstadion haalde. Vandaag is Vanhove fier dat zijn club na twee zwakke seizoenen weer aan kop van het klassement staat.

"Het doet mij plezier dat ze weer aan kop staan na twee seizoenen. Ik heb Jacky Mathijssen altijd een goede coach gevonden, ook al zitten we tijdens de wedstrijd altijd tot het einde met een ei in onze broek", lacht Vanhove in de krant Het Laatste Nieuws.

Over het beleid van Anderlecht is hij minder te spreken. "Zij kiezen liever voor afgedankte vedettes dan voor de eigen jeugd. Je denkt toch niet dat Nicolas Frutos naar Anderlecht zou komen mocht hij zeker weten dat hij het hogerop waar zou kunnen maken", besluit een kritische Vanhove.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties