Goessens en Bajevski mogen Mechelen verlaten

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Goessens en Bajevski mogen Mechelen verlaten
Foto: © SC

KV Mechelen focust zich wat mogelijke transfers betreft momenteel vooral op de zoektocht naar een nieuwe doelman, maar laat straks ook enkele spelers vertrekken. Kristof Goessens en Aleksandar Bajevski mogen de club verlaten.

Volgens de krant Het Nieuwsblad mogen Kristof Goessens en Aleksandar Bajevski aan de winterstop andere oorden opzoeken. Beide spelers zijn dus niet meer nodig bij KV Mechelen. Voor Kristof Goessens kwam dit nieuws niet onverwacht. Goessens kwam destijds over van PSV Eindhoven, maar sukkelde sinds zijn aankomst in Mechelen van de ene blessure in de andere. De linksachter kwam dan ook nooit in de buurt van een basisplaats.

De Macedoniër Bajevski speelde nog maar sinds het begin van dit seizoen bij KV Mechelen. De spits kreeg een positieve evaluatie na een testperiode en werd transfervrij overgenomen. Bajevski scoorde dit seizoen twee keer. Zijn doelpunten vielen in de thuiswedstrijden tegen Club Brugge en Moeskroen. Na de uitwedstrijd tegen Zulte Waregem viel Bajevski echter weer uit de ploeg. Goessens en Bajevski mogen wellicht allebei aan de winterstop weg. 

Ondertussen gaat de zoektocht naar een nieuwe doelman voort. Kevin Kempeneer is immers momenteel out met een schouderblessure en Milos Adamovic denkt na over een terugkeer naar Servië aangezien zijn dochtertje ziek is. KV Mechelen heeft zijn oog laten vallen op Olivier Renard van Standard en de 32-jarige Arni Gautur Arason, die weg mag bij het Noorse Valerengen.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties