Laudrup: 'Anderlecht meer fysiek dan techniek'

Laudrup: 'Anderlecht meer fysiek dan techniek'
Foto: © SC

Michael Laudrup, coach van de Spaanse club Getafe, heeft voor de wedstrijd van vanavond alvast zijn mening geventileerd over Anderlecht. "Het is meer fysiek dan techniek", aldus de Deen.

"We gaan voor de groepswinst", laat Michael Laudrup duidelijk verstaan in de Spaanse kranten. "Speculeren op een gelijkspel houdt risico's in. Ik vraag mijn team vol voor de zege te gaan", aldus de Deen. Laudrup wil groepswinnaar worden omdat dat makkelijke tegenstanders kan opleveren in de volgende ronde. "Ik schat teams die uit de Champions League komen nog altijd hoger in dan de als derde geplaatste teams uit de UEFA-poules", zegt Laudrup daarover.

Bij Getafe lijken ze ook hun huiswerk te hebben gemaakt als het over Anderlecht gaat. "Anderlecht is een organisatorisch sterk team. Ik schat ze even hoog in als Tottenham Hotspur. Ik verwacht dat zij meer balbezit zullen hebben. Het wordt een dubbeltje op zijn kant. Mijn spelers zal ik niet hoeven te motiveren. Ze kennen de 'naam' Anderlecht en de historie. Het is een andere ploeg dan vroeger. Fysiek primeert nu op techniek", besluit de Deen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties